Preview Mode Links will not work in preview mode

When We Were Kings

Mar 31, 2020

Nytt årtusende, nya förutsättningar - och Djurgården hade bestämt sig för att ta över hela jävla landet. De tänkte nytt, de tänkte stort. De hade övertygelsen, metodiken, manualen - och den där 19-åringen från Göteborg.


Mar 24, 2020

Fotbollen låter annorlunda i Newcastle, betyder andra saker - och det har aldrig varit tydligare. Inget försvar, ingen struktur - men en extatisk offensiv på väg att skicka staden upp i stratosfären. Men så stannade allt.


Mar 18, 2020

Fotboll i epidemins tid. Då ebolan lamslog hemlandet representerade landslaget Sierra Leone i världen. De var det övergivna landslaget, det brännmärkta landslaget. Om avståndet mellan solidaritet och skräck i prövningarnas dagar.


Mar 10, 2020

De hade världens dyraste spelartrupp. Världens bästa mittfält. Kanske världens bästa mittback. Världens bästa vänsterfot. Och Sven-Göran Eriksson på bänken. Vad skulle kunna stoppa Lazio?


Mar 3, 2020

Spanien var på väg ut ur sin fascistdiktatur - och baskerna i Real Sociedad vann sin första titel i den sista sekunden av säsongens sista match. Det är en speciell klubb Alexander Isak representerar. Här är deras historia.